- Revisionsfirma med fingeren på pulsen

Skatterådgivning af erfaren revisor​

​​Hos Bille & Buch-Andersen A/S i Albertslund tilbyder vi skatterådgivning for især små og mellemstore erhvervsvirksomheder. Vi har mange års erfaring med skatterådgivning, og kombinationen af vores dygtige medarbejdere og vores kvalitetsstyringsværktøjer sikrer, at vores arbejde altid lever op til lovgivningens krav og kundernes forventninger.

Spar penge i skat ved at få skatterådgivning

​Vi ser ofte, at nye kunder får dækket en god portion af sin revisorregning allerede efter et år med skatterådgivning. Det er nemlig ikke unormalt, at kunderne ikke kender til alle de fradrag, som de har ret til.

Vores skatterådgivning består i at sørge for, at vores kunder betaler den skat de skal. Vores rådgivning gør, at vores kunder kan træffe de rigtige beslutninger ud fra et korrekt belyst grundlag.

Ring for at drøfte vores rådgivningsløsninger

​Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud for rådgivning, eller hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi hjælper virksomheder, kan du kontakte os. Vi aftaler gerne et personligt møde, så vi kan drøfte alle mulighederne. Du kan skrive en e-mail til os på info@bba.dk, eller du kan ringe til os på telefon 4343 8143.

Skatte- og Regnskabsnyt 2022-02
Læs her om de nye skatteregler for firmabil og skattesatserne for skattefri kørepenge og diæter i 2022. Samt momsfradrag for medarbejdernes telefoner og private internet.
Læs mere
Skatte- og Regnskabsnyt 2022-01
Husk fristen for indbetaling af indefrosne feriepenge den 10. januar 2022
Læs mere
Din revisor informerer 4. kvartal 2021
Læs bl.a. om ferien der skal afholdes inden 31. december 2021, Vigtigheden af at styrke den digitale sikkerhed og om rækken af deadlines inden årets udgang.
Læs mere

Bestil et uforpligtende møde

Er du interesseret i et uforpligtende møde for at høre, hvad Bille & Buch-Andersen A/S kan gøre for dig og din virksomhed​?

Kontaktoplysninger​

Bille & Buch-Andersen A/S

Holsbjergvej 31-33, 2620 Albertslund

Find os på Google Maps

Telefon: 4343 8143

E-mail: info@bba.dk

CVR: 18 28 20 46