Skatterådgivning af erfaren revisor​

Har du brug for hjælp til selvangivelsen eller den skat, du skal betale? Vi tilbyder personlige løsninger og rådgivning, så du altid er sikker på, at din skat er betalt til tiden.

Hos Bille & Buch-Andersen A/S i Albertslund tilbyder vi skatterådgivning for især små og mellemstore erhvervsvirksomheder. Vi har mange års erfaring med skatterådgivning, og kombinationen af vores dygtige medarbejdere og vores kvalitetsstyringsværktøjer sikrer, at vores arbejde altid lever op til lovgivningens krav og kundernes forventninger.

Spar penge i skat ved at få skatterådgivning

​Vi ser ofte, at nye kunder får dækket en god portion af sin revisorregning allerede efter et år med skatterådgivning. Det er nemlig ikke unormalt, at kunderne ikke kender til alle de fradrag, som de har ret til. 

Vores skatterådgivning består i at sørge for, at vores kunder betaler den skat, de skal. Vores rådgivning gør, at vores kunder kan træffe de rigtige beslutninger ud fra et korrekt belyst grundlag.

Ring for at drøfte vores rådgivningsløsninger

​Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud for rådgivning, eller hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi hjælper virksomheder, kan du kontakte os. Vi aftaler gerne et personligt møde, så vi kan drøfte alle mulighederne. Du kan skrive en e-mail til os på info@bba.dk, eller du kan ringe til os på telefon 4343 8143.

Din revisor informerer juni 2024
Læs blandt andet om: Undgå at komme i klemme med kontantforbuddet. Få afviklet restgælden hurtigst muligt. Pas på: Nu begynder hackernes jagtsæson. Digital bogføring. Et markant løft af skattekontrollen
Læs mere
Skatte- og Regnskabsnyt 2024-04
Krav til digital bogføring træder i kraft 1. juli 2024
Læs mere
Skatte- og Regnskabsnyt 2024-04
Krav til digital bogføring træder i kraft 1. juli 2024
Læs mere

Bestil et uforpligtende møde

Er du interesseret i et uforpligtende møde for at høre, hvad Bille & Buch-Andersen A/S kan gøre for dig og din virksomhed​?

Kontaktoplysninger​

Bille & Buch-Andersen A/S

Holsbjergvej 31-33, 2620 Albertslund

Find os på Google Maps

Telefon: 4343 8143

E-mail: info@bba.dk

​CVR: 18 28 20 46