​Regnskab og årsrapporter udarbejdes af professionelt revisionsfirma

Har du brug for hjælp til regnskab? Hos Bille & Buch-Andersen kan vi hjælpe dig med dit regnskab og årsrapport.

​Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig, når du har brug for et professionelt revisionsfirma.

Vi hjælper virksomheder i alle former for brancher både mindre, mellemstore og større virksomheder med regnskab og årsrapport. ​

Vi hjælper dig med dit regnskab

Det kan være lidt af en opgave at udarbejde et årsregnskab. Det kan derfor ofte være en fordel at få en revisor til at hjælpe dig med opgaven. Vi sørger for at udarbejde din årsrapport, så alle formalia er i orden. Har du brug for rådgivning i forbindelse med regnskab og årsrapport, tilbyder vi selvfølgelig også det. Vi tror på, at du skal have den bedste forståelse af dit eget regnskab. Vi gør meget ud af at sætte os ind i dine regnskabsinformationer for at forstå din virksomhed. Du får et revisorfirma, der er yderst kvalificeret og nærværende.

Få os til at udarbejde din årsrapport

Vi er den rette løsning, når du har brug for hjælp til regnskab og årsrapport. Vi er nemlig en stab af kompetente og kvalificerede revisorer, der står klar til at hjælpe dig med revision. Vi fokuserer på kvalitet, der bliver leveret til aftalt tid. Lad os hjælpe dig med din årsrapport eller dit regnskab. Kontakt os på telefon 4343 8143, eller skriv til vores e-mail info@bba.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular. Så sørger vi for at vende tilbage med svar hurtigst muligt.

Din revisor informerer juni 2024
Læs blandt andet om: Undgå at komme i klemme med kontantforbuddet. Få afviklet restgælden hurtigst muligt. Pas på: Nu begynder hackernes jagtsæson. Digital bogføring. Et markant løft af skattekontrollen
Læs mere
Skatte- og Regnskabsnyt 2024-04
Krav til digital bogføring træder i kraft 1. juli 2024
Læs mere
Skatte- og Regnskabsnyt 2024-04
Krav til digital bogføring træder i kraft 1. juli 2024
Læs mere

Bestil et uforpligtende møde

Er du interesseret i et uforpligtende møde for at høre, hvad Bille & Buch-Andersen A/S kan gøre for dig og din virksomhed​?

Kontaktoplysninger​

Bille & Buch-Andersen A/S

Holsbjergvej 31-33, 2620 Albertslund

Find os på Google Maps

Telefon: 4343 8143

E-mail: info@bba.dk

​CVR: 18 28 20 46