​Bogføring udføres af kompetente revisorer

​Søger du en kompetent, økonomisk sparringspartner til håndteringen af din virksomheds bogføring?

Så lad Bille & Buch-Andersen hjælpe så du kan koncentrere dig om din virksomhed. Du bestemmer naturligvis selv, hvor meget vi skal tage os af, og vi træder gerne til med kort varsel, når du har brug for bogføring.

Erfaren og professionel bogføring

Vi tilbyder bogføring og momsregnskab og vi kan blandt andet fungere som virksomhedens ”økonomichef” i små og mellemstore virksomheder. Vi kan i den forbindelse også gennemgå bogholderiet hos vores kunder, hvis der er behov herfor.

Der stilles i dag større og større krav til virksomhedernes bogføring. Det kræver ressourcer, som det kan være svært for små og mellemstore virksomheder at finde plads til, hvorfor I trygt kan overlade det til os og vores kompetente medarbejdere. Vi tilbyder bogføringsassistance til en fast pris.

​​

Få mere information om vores bogføringsassistance

Når vi står for din virksomheds bogføring, har vi altid kvaliteten i højsædet, hvorfor vi også overholder alle indgåede aftaler. Ønsker du at høre mere om vores tilbud om bogføring, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 4343 8143​ eller e-mail info@bba.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular. Så sørger vi for at vende tilbage med svar hurtigst muligt.​ Vi tilbyder også skatterådgivning

Skatte- og Regnskabsnyt 2024-03
Indberetning af kontrollerede transaktioner for hovedaktionærer
Læs mere
Din revisor informerer Marts 2023
Læs mere om: • Ændringer i opkrævningsmetoden for bolig- og ejendomsskatter fra i år • Er leasing af cykler over lønnen en god idé som personalegode for at fremme grøn transport? • Den nye lov om arbejdstidsregistrering træder snart i kraft.
Læs mere
Skatte- og Regnskabsnyt 2024-02
Nye domme om firmabilbeskatning
Læs mere

Bestil et uforpligtende møde

Er du interesseret i et uforpligtende møde for at høre, hvad Bille & Buch-Andersen A/S kan gøre for dig og din virksomhed​?

Kontaktoplysninger​

Bille & Buch-Andersen A/S

Holsbjergvej 31-33, 2620 Albertslund

Find os på Google Maps

Telefon: 4343 8143

E-mail: info@bba.dk

​CVR: 18 28 20 46