Ledige stillinger

Bliv revisortrainee/revisorassistent hos Bille & Buch-Andersen A/S

Vil du være en del af en erfaren revisionsvirksomhed, der arbejder med bogføring, moms og skat for små og mellemstore virksomheder?

I Bille & Buch-Andersen søger vi en revisortrainee eller revisorassistent, der interesserer sig for regnskabsudarbejdelse og bogføring og som har lyst til at være en del af en social og erfaren arbejdsplads indenfor revision.

Forventninger til vores trainee:

  • ​HHX, STX eller tilsvarende uddannelse
  • ​Lyst til at læse en HD-R
  • ​Stærke sociale kompetencer og har lyst til at indgå i et team
  • ​Erfaring med Microsoft Office – særligt Excel og Outlook

Er du allerede revisorassistent med 1-2 års erfaring og læser en HD-R? Så er du også meget velkommen til at søge jobbet.

Arbejdsopgaver som trainee

I Bille & Buch-Andersen vil du møde arbejdsdage med masser af udfordringer, og dine faste arbejdsopgaver vil bestå af alverdens opgaver indenfor skat, regnskab og moms for udvalgte kunder.

Som trainee hos os vil du fra dag ét få tilknyttet en mentor/trainee-ansvarlig, der vil være din primære kontaktperson de næste to år. Din mentor kommer til at støtte dig og hjælpe dig gennem din traineeperiode, så du får den bedst mulige oplevelse.

Vi sætter en ære i at alle opgaver bliver løst tilfredsstillende, og at vores kunder er glade – også når der indimellem opstår ikke-planlagte opgaver. Derfor er det vigtigt at have et godt overblik og styr på sine opgaver, så vi kan gøre vores kunder glade.

Vi tilbyder:

Som vores nye trainee vil du blive en del af et fagligt stærkt og erfarent team, og vi sætter stor pris på faglig kvalitet og integritet. Efter- og videreuddannelse er vigtigt, og derfor betaler Bille & Buch-Andersen som udgangspunkt for relevante kurser og uddannelser.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer.

Socialt samvær er vigtigt på vores arbejdsplads, og vi vægter godt socialt sammenhold højt. Foruden vores årlige sommerfest og julefrokost, har vi fredagsbar hver fredag. Derudover har vi selvfølgelig også løbende sociale arrangementer, så vi kan blive tætte med nye kolleger og sikre en god arbejdsplads.

Ansøgning

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt, da vi løbende indkalder kandidater til samtale.

Er du interesseret i stillingen, så send dit CV og motiverede ansøgning til bie@bba.dk.

Din revisor informerer Marts 2023
Læs mere om: • Ændringer i opkrævningsmetoden for bolig- og ejendomsskatter fra i år • Er leasing af cykler over lønnen en god idé som personalegode for at fremme grøn transport? • Den nye lov om arbejdstidsregistrering træder snart i kraft.
Læs mere
Skatte- og Regnskabsnyt 2024-02
Nye domme om firmabilbeskatning
Læs mere
Din revisor informerer Februar 2024
Læs blandt andet om: - 1000 kronesedlen forsvinder - Kontantgrænser - Fri telefon, bredbånd og PC
Læs mere

Bestil et uforpligtende møde

Er du interesseret i et uforpligtende møde for at høre, hvad Bille & Buch-Andersen A/S kan gøre for dig og din virksomhed​?

Kontaktoplysninger​

Bille & Buch-Andersen A/S

Holsbjergvej 31-33, 2620 Albertslund

Find os på Google Maps

Telefon: 4343 8143

E-mail: info@bba.dk

​CVR: 18 28 20 46