Karriere i Bille & Buch-Andersen

Vil du være med til at gøre en forskel for danske SMV’er? Bliv en del af Bille & Buch-Andersen, hvor vi stræber efter at udfordre og udvikle alle vores medarbejdere.

Vi arbejder for at være den bedste revisionsvirksomhed og rådgiver til betjening af danske SMV’er. Vi tilstræber at betjene og rådgive vores kunder med høj grad af kvalitet og faglig integritet, og som vores kollega kan du forvente et arbejde, hvor der bliver stillet krav til faglig viden og kvalitet igennem praktisk læring og ved at uddanne sig.

I Bille & Buch-Andersen er det vigtigt for os, at det er sjovt at gå på arbejde, hvorfor vi vil gøre alt for et godt og uformelt arbejdsmiljø, der er krydret med spændende arbejdsopgaver, så motivationen hos den enkelte medarbejder er i top.

Vi har et bredt og alsidigt team, hvor læring og uddannelse er i højsædet, så vi fortsat kan inspirere og motivere vores kolleger til at blive endnu dygtigere. Vi har plads til både erfarne, nyuddannede og trainees indenfor revision og økonomistyring, så længe der er en lyst til læring.

Din revisor informerer 1. kvartal 2023
Læs blandt andet om - de gældende regler for håndværker- og servicefradrag. - nye fordelagtige regler for godtgørelse af elafgifter for liberale erhverv. - kravet om digital bogføring er udsat og gælder tidligst 1. juli 2024.
Læs mere
Nyhed på vej.
Nyhed på vej.
Læs mere
Nyhed på vej.
Nyhed på vej.
Læs mere

Bestil et uforpligtende møde

Er du interesseret i et uforpligtende møde for at høre, hvad Bille & Buch-Andersen A/S kan gøre for dig og din virksomhed​?

Kontaktoplysninger​

Bille & Buch-Andersen A/S

Holsbjergvej 31-33, 2620 Albertslund

Find os på Google Maps

Telefon: 4343 8143

E-mail: info@bba.dk

​CVR: 18 28 20 46