✓ 22 engagerede medarbejdere        ✓ Høje faglige kompetencer        ✓ +20 års erfaring

​Telefon: 43 43 81 43 | E-mail: info@bba.dk

Karriere​

​Det er vores medarbejdere, der skaber succesen for vores kunder. Derfor er vi altid på jagt efter gode folk med den rette indstilling. Er det dig, så kan vi til gengæld love dig en spændende hverdag med gode kollegaer.

Tid til alt det andet

Vi dyrker ikke overarbejde, men det kan selvfølgelig ramme os alle i perioder. Når blæsten ikke står lige på, kan vi godt finde på at sende dig tidligere hjem, så du kan nå at lave mad til familien - eller tage et smut forbi træningscenteret.

Det med pengene

Lønnen er fyrstelig, hvis du fortjener den. Under alle omstændigheder er det noget, vi forhandler en gang om året, så den altid matcher formen. Sammen med lønnen får du en række personalegoder som fx sundhedsforsikring, frokostordning, massage, fri telefon og internet.

Nye vitaminer

Vi vil så gerne have, at vores medarbejdere bliver ved med at udvikle sig. Derfor skræddersyer vi - og betaler ofte for - din videreuddannelse. Har du mod på det og evnerne til det, kan du læse cand. merc. aud. efter HD-(R) og ende med at blive statsautoriseret revisor.

Tid til sjov

Et par gange om året lægger vi regnemaskinen til side og gør i stedet noget andet sjovt sammen. Det kan både være i vores egne lokaler - eller på velvalgte steder rundt omkring i det ganske land. Og så har vi et personalerum med bordtennis, billard og dart, hvor vi alle mødes om fredagen og ønsker hinanden god weekend.

Det skal være sjovt at gå på arbejde!

Jobopslag
Vi søger trainee til ansættelse den 1. januar 2020. Vi tilbyder et spændende og krævende job til den rette medarbejder, som ønsker at uddanne sig i revisorbranchen.
Læs hele nyheden

NYHEDSBREV​

Få informatiom om moms og skat​

Med BBA's nyhedsbreve får du de vigtigste nyheder om fx. skat og moms og andet relevant nyt direkte i din indbakke. Nyhedsbrevene er naturligvis gratis og uforpligtende, og hvis du fortryder din tilmelding, kan du ligeledes afmelde det via nedenstående formular.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMAINFO​

Bille & Buch-Andersen A/S​

CVR 18282046

KONTAKT​

Telefon: 43 43 81 43

E-mail: info@bba.dk

Bille & Buch Andersen A⁄S
Holsbjergvej 31-33
2620 Albertslund
Tlf.: 43438143
CVR: 18282046
bej@bba.dk