✓ 22 engagerede medarbejdere        ✓ Høje faglige kompetencer        ✓ +20 års erfaring

​Telefon: 43 43 81 43 | E-mail: info@bba.dk

Vores dna​

Værdier for vores kunder

Vi stiler højt på både egne og vores kunders vegne. Vi tilbyder noget mere end bare et regnskab. Vi tilbyder top professionel kvalitet, rådgivning og god service, ikke bare service.

Vi løser opgaven til den aftalte tid og til den aftalte pris. Revision og rådgivning er ikke kun et spørgsmål om tal. Det er også et spørgsmål om nærvær og forståelse for kunden. Det forstår vi og vi vil i fremtiden være endnu bedre til det.

Værdier for vores medarbejdere

Vi vil være den bedste arbejdsplads indenfor branchen for at tiltrække, fastholde og udvikle kvalificerede medarbejdere. Vi giver medarbejderne ansvar og selvstændighed på arbejdspladsen. Vi tilbyder nogle af markedets bedste vilkår for betalt frihed under uddannelse og en konkurrencedygtig løn.

Vores udgangspunkt er at det skal være sjovt at gå på arbejde. Da der også er andet i livet end at arbejde, stræber vi efter begrænset overarbejde.

Vores historie

Revisionsfirmaet Bille & Buch-Andersen A/S blev etableret i 1995 og drives i dag af Jan Kokholm og Jeanette Tofte Hansen. 

Vi er branchemæssigt bredt repræsenteret og løser opgaver for mindre, mellemstore og få større, danske erhvervsvirksomheder.

Vores 20 medarbejdere udfører revision, regnskabsmæssig assistance og yder økonomisk og skattemæssig rådgivning, der kan aflæses direkte på vores kunders bundlinje. Alle vores medarbejdere gennemgår løbende efteruddannelse, så vi altid kan levere korrekt og opdateret rådgivning.

Send os en besked​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Jobopslag
Vi søger trainee til ansættelse den 1. januar 2020. Vi tilbyder et spændende og krævende job til den rette medarbejder, som ønsker at uddanne sig i revisorbranchen.
Læs hele nyheden

NYHEDSBREV​

Få informatiom om moms og skat​

Med BBA's nyhedsbreve får du de vigtigste nyheder om fx. skat og moms og andet relevant nyt direkte i din indbakke. Nyhedsbrevene er naturligvis gratis og uforpligtende, og hvis du fortryder din tilmelding, kan du ligeledes afmelde det via nedenstående formular.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMAINFO​

Bille & Buch-Andersen A/S​

CVR 18282046

KONTAKT​

Telefon: 43 43 81 43

E-mail: info@bba.dk

Bille & Buch Andersen A⁄S
Holsbjergvej 31-33
2620 Albertslund
Tlf.: 43438143
CVR: 18282046
bej@bba.dk