Vores DNA​

Værdier for vores kunder

Vi stiler højt på både egne og vores kunders vegne. Vi tilbyder noget mere end bare et regnskab. Vi tilbyder top professionel kvalitet, rådgivning og god service, ikke bare service.

Vi løser opgaven til den aftalte tid og til den aftalte pris. Revision og rådgivning​ er ikke kun et spørgsmål om tal. Det er også et spørgsmål om nærvær og forståelse for kunden. Det forstår vi og vi vil i fremtiden være endnu bedre til det.

Værdier for vores medarbejdere

Vi vil være den bedste arbejdsplads indenfor branchen for at tiltrække, fastholde og udvikle kvalificerede medarbejdere. Vi giver medarbejderne ansvar og selvstændighed på arbejdspladsen. Vores udgangspunkt er at det skal være sjovt at gå på arbejde. Da der også er andet i livet end at arbejde, stræber vi efter begrænset overarbejde.

Vores historie

Revisionsfirmaet Bille & Buch-Andersen A/S blev etableret i 1995 og drives i dag af Jan Kokholm og Jeanette Tofte Hansen. Vi er branchemæssigt bredt repræsenteret og løser opgaver for mindre, mellemstore og få større, danske erhvervsvirksomheder. Vores medarbejdere udfører revision, regnskabsmæssig assistance og yder økonomisk og skattemæssig rådgivning, der kan aflæses direkte på vores kunders bundlinje. Alle vores medarbejdere gennemgår løbende efteruddannelse, så vi altid kan levere korrekt og opdateret rådgivning.

Vi går ikke på kompromis med det faglige niveau, hvorfor vores medarbejdere altid er velkvalificerede og klar til at hjælpe.

Din revisor informerer juni 2024
Læs blandt andet om: Undgå at komme i klemme med kontantforbuddet. Få afviklet restgælden hurtigst muligt. Pas på: Nu begynder hackernes jagtsæson. Digital bogføring. Et markant løft af skattekontrollen
Læs mere
Skatte- og Regnskabsnyt 2024-04
Krav til digital bogføring træder i kraft 1. juli 2024
Læs mere
Skatte- og Regnskabsnyt 2024-04
Krav til digital bogføring træder i kraft 1. juli 2024
Læs mere

Bestil et uforpligtende møde

Er du interesseret i et uforpligtende møde for at høre, hvad Bille & Buch-Andersen A/S kan gøre for dig og din virksomhed​?

Kontaktoplysninger​

Bille & Buch-Andersen A/S

Holsbjergvej 31-33, 2620 Albertslund

Find os på Google Maps

Telefon: 4343 8143

E-mail: info@bba.dk

​CVR: 18 28 20 46