- Revisionsfirma med fingeren på pulsen

Rådgivning​

​Vi har altid en praktisk tilgang til de opgaver vi løser. Og vi gør en dyd ud af at være i øjenhøjde med vores kunder og de udfordringer, de møder i hverdagen. Hos os får du en proaktiv rådgivning i et lettilgængeligt sprog og nærvær. Vi fordøjer loven og giver dig de vigtigste pointer - uanset om vi rådgiver om:

  • ​Skatte- og afgiftsforhold
  • ​Investering
  • Opkøb/frasalg af virksomhed
  • Generationsskifte
  • IT rådgivning

Vi er ofte sparringspartner for ledelsen og ejerne - eller fungerer som den økonomidirektør, som mange af vores kunder ikke har.​

Vi har mange års erfaring og for os er det ikke vigtigt om du repræsenterer en enkeltmandsvirksomhed eller et mellemstort selskab. Vi vil gøre vores bedste til at vores kunder får det bedste råd.

Skatte- og Regnskabsnyt 2022-02
Læs her om de nye skatteregler for firmabil og skattesatserne for skattefri kørepenge og diæter i 2022. Samt momsfradrag for medarbejdernes telefoner og private internet.
Læs mere
Skatte- og Regnskabsnyt 2022-01
Husk fristen for indbetaling af indefrosne feriepenge den 10. januar 2022
Læs mere
Din revisor informerer 4. kvartal 2021
Læs bl.a. om ferien der skal afholdes inden 31. december 2021, Vigtigheden af at styrke den digitale sikkerhed og om rækken af deadlines inden årets udgang.
Læs mere

Bestil et uforpligtende møde

Er du interesseret i et uforpligtende møde for at høre, hvad Bille & Buch-Andersen A/S kan gøre for dig og din virksomhed​?

Kontaktoplysninger​

Bille & Buch-Andersen A/S

Holsbjergvej 31-33, 2620 Albertslund

Find os på Google Maps

Telefon: 4343 8143

E-mail: info@bba.dk

CVR: 18 28 20 46