✓ 22 engagerede medarbejdere        ✓ Høje faglige kompetencer        ✓ +20 års erfaring

​Telefon: 43 43 81 43 | E-mail: info@bba.dk

Skatterådgivning af erfaren revisor

​Hos Bille & Buch-Andersen A/S i Albertslund tilbyder vi skatterådgivning for især mindre, mellemstore og større erhvervsvirksomheder omkring Taastrup, Glostrup, Ballerup og København. 

Vi har mange års erfaring med regnskabsassistance og skatterådgivning. Og kombinationen af vores dygtige medarbejdere og vores kvalitetsstyringsværktøjer sikrer, at vores arbejde altid lever op til lovgivningens krav og kundernes forventninger.

Spar penge i skat ved at få skatterådgivning

​Vores skatterådgivning kan ikke hjælpe dig med at snyde i skat, men vi kan hjælpe dig med ikke at snyde dig selv. Vi ser ofte, at nye kunder får dækket en god portion af sin revisorregning allerede efter et år med skatterådgivning. Det er nemlig ikke unormalt, at kunderne ikke kender til alle de fradrag, som de har ret til.

Den danske skattelovgivning er ganske omfattende at holde styr på, og det er et kendt faktum, at Danmark har et af verdens højeste skattetryk. 

Derfor består vores skatterådgivning i at sørge for, at vores kunder betaler deres skat - men så heller ikke en krone mere. Vores solide erfaring klæder med andre ord vores kunder på til at træffe de rigtige beslutninger.

Ring for at drøfte vores rådgivningsløsninger

​Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud for rådgivning eller anden regnskabsassistance, eller hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi hjælper virksomheder, kan du kontakte os. Vi aftaler gerne et personligt møde, så vi kan drøfte alle mulighederne. 

Du kan skrive en e-mail til os på info@bba.dk, eller du kan ringe til os på telefon 43 43 81 43.

VIL DU KONTAKTES AF OS?

​Udfyld denne formular og vi vender tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du vide mere om skatterådgivning?

Jan Kokholm

Direktør

Telefon: 43 32 81 21

Mobil: 60 94 78 20

E-mail: jk@bba.dk

Jeanette Tofte Hansen

Telefon: 43 32 81 02

Mobil: 26 81 92 31

E-mail: jth@bba.dk

Jobopslag
Vi søger trainee til ansættelse den 1. januar 2020. Vi tilbyder et spændende og krævende job til den rette medarbejder, som ønsker at uddanne sig i revisorbranchen.
Læs hele nyheden

NYHEDSBREV​

Få informatiom om moms og skat​

Med BBA's nyhedsbreve får du de vigtigste nyheder om fx. skat og moms og andet relevant nyt direkte i din indbakke. Nyhedsbrevene er naturligvis gratis og uforpligtende, og hvis du fortryder din tilmelding, kan du ligeledes afmelde det via nedenstående formular.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMAINFO​

Bille & Buch-Andersen A/S​

CVR 18282046

KONTAKT​

Telefon: 43 43 81 43

E-mail: info@bba.dk

Bille & Buch Andersen A⁄S
Holsbjergvej 31-33
2620 Albertslund
Tlf.: 43438143
CVR: 18282046
bej@bba.dk