✓ 22 engagerede medarbejdere        ✓ Høje faglige kompetencer        ✓ +20 års erfaring

​Telefon: 43 43 81 43 | E-mail: info@bba.dk

Regnskab og årsrapport udarbejdet af professionelt revisionsfirma

Har du brug for hjælp til regnskab? Hos Bille & Buch-Andersen kan vi hjælpe dig med dit regnskab og årsrapport. 

Vi hjælper kunder i byer som Albertslund, Taastrup, Glostrup og Ballerup. Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig, når du har brug for et professionelt revisionsfirma.

Vi hjælper alverdens virksomheder i alle former for brancher med regnskab og årsrapport. Derudover hjælper vi både mindre, mellemstore og større virksomheder med deres regnskab. Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig, når du har brug for en kompetent revisor til at udarbejde din årsrapport.​

Vi hjælper dig med dit regnskab

Det kan være lidt af en opgave at udarbejde et årsregnskab. Det kan derfor ofte være en fordel at få en revisor til at hjælpe dig med opgaven. Vi sørger for at udarbejde din årsrapport, så alle formalia er i orden.

Har du brug for rådgivning i forbindelse med regnskab og årsrapport, tilbyder vi selvfølgelig også det. Vi tror på, at du skal have den bedste forståelse af dit eget regnskab. 

Vi gør meget ud af at sætte os ind i dine regnskabsinformationer for at forstå din virksomhed. Du får et revisorfirma, der er yderst kvalificeret og nærværende.

Få os til at udarbejde din årsrapport

Vi er den rette løsning, når du har brug for hjælpe til regnskab og årsrapport. Vi er nemlig en stab af kompetente og kvalificerede revisorer, der står klar til at hjælpe dig. Vi fokuserer på kvalitet, der bliver leveret til aftalt tid.

Lad os hjælpe dig med din årsrapport eller dit regnskab. Kontakt os på telefon 43 43 81 43, eller skriv til vores e-mail info@bba.dk.

Du kan også udfylde vores kontaktformular. Så sørger vi for at vende tilbage med svar hurtigst muligt.​

VIL DU KONTAKTES AF OS?

​Udfyld denne formular og vi vender tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du vide mere om bogføring?​

Jan Kokholm

Direktør

Telefon: 43 32 81 21

Mobil: 60 94 78 20

E-mail: jk@bba.dk

Jeanette Tofte Hansen

Telefon: 43 32 81 02

Mobil: 26 81 92 31

E-mail: jth@bba.dk

Jobopslag
Vi søger trainee til ansættelse den 1. januar 2020. Vi tilbyder et spændende og krævende job til den rette medarbejder, som ønsker at uddanne sig i revisorbranchen.
Læs hele nyheden

NYHEDSBREV​

Få informatiom om moms og skat​

Med BBA's nyhedsbreve får du de vigtigste nyheder om fx. skat og moms og andet relevant nyt direkte i din indbakke. Nyhedsbrevene er naturligvis gratis og uforpligtende, og hvis du fortryder din tilmelding, kan du ligeledes afmelde det via nedenstående formular.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMAINFO​

Bille & Buch-Andersen A/S​

CVR 18282046

KONTAKT​

Telefon: 43 43 81 43

E-mail: info@bba.dk

Bille & Buch Andersen A⁄S
Holsbjergvej 31-33
2620 Albertslund
Tlf.: 43438143
CVR: 18282046
bej@bba.dk