✓ 22 engagerede medarbejdere        ✓ Høje faglige kompetencer        ✓ +20 års erfaring

​Telefon: 43 43 81 43 | E-mail: info@bba.dk

Skat´s kontrolaktiviteter i 2018

​SKAT har offentliggjort en plan over hvilke kontrolaktiviteter, som de planlægger at gennemføre, eller allerede har iværksat, overfor virksomheder og personer i 2018.

Blandt kontrolaktiviteterne har SKAT fremhævet at områder der vil være i særligt fokus vil være omkring at mindske skattegabet, som fremkommer af eksempelvis fejl og ukendskab til reglerne. Også i år er et fokusområde tredjepartsdata, dvs. fx data som indberettes fra arbejdsgiverne.

Dette medfører at arbejdsgiverkontrollen igen i 2018 er et meget aktuelt emne hos SKAT, og virksomhederne skal derfor være forberedte på at kunne få besøg af SKAT. Arbejdsgiverkontrollen kan omfatte mange forskellige typer gennemgange af virksomheden, og typisk vil det fx kunne dreje sig om en kontrol af brugen af virksomhedens biler, personalearrangementer, virksomhedens udbud af sundhedsordninger til de ansatte, rejser og teambuilding samt andre personale-relaterede udgifter. SKAT vil også ofte se på behandlingen af skattefrie godtgørelser, idet arbejdsgiverne har pligt til at føre kontrol med deres udbetalinger af de skattefrie godtgørelser.

De fleste virksomheder har procedurer for, hvorledes denne kontrol internt i virksomheden udføres. Kontrolprocedurerne skal imidlertid kunne dokumenteres overfor SKAT, og virksomheden bør derfor have skriftlige procedurer for hvordan kontrollen udføres, således at dette kan dokumenteres overfor SKAT i en eventuel kontrol.

Generelt vil et kontrolbesøg fra SKAT kunne foregå lettere, hvis den pågældende virksomhed er godt forberedt, og har styr på sin dokumentation for både bogholderiet samt forretningsgange i virksomheden.


NYHEDSBREV​

Få informatiom om moms og skat​

Med BBA's nyhedsbreve får du de vigtigste nyheder om fx. skat og moms og andet relevant nyt direkte i din indbakke. Nyhedsbrevene er naturligvis gratis og uforpligtende, og hvis du fortryder din tilmelding, kan du ligeledes afmelde det via nedenstående formular.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMAINFO​

Bille & Buch-Andersen A/S​

CVR 18282046

KONTAKT​

Telefon: 43 43 81 43

E-mail: info@bba.dk

Bille & Buch Andersen A⁄S
Holsbjergvej 31-33
2620 Albertslund
Tlf.: 43438143
CVR: 18282046
bej@bba.dk