✓ 22 engagerede medarbejdere        ✓ Høje faglige kompetencer        ✓ +20 års erfaring

​Telefon: 43 43 81 43 | E-mail: info@bba.dk

Din revisor informerer februar 2018

​Nyt om regnskab, revision og skat

Vi har hermed fornøjelsen at uploade det nye nummer af DIN REVISOR INFORMERER, som på let og overskuelig vis giver værdifuld viden om økonomi og fortæller om nye regler og tiltag inden for regnskab, revision og skat.

Vi håber, at DIN REVISOR INFORMERER, februar 2018, giver inspiration til initiativer, der kan være relevante for dig og virksomheden. Vi har i dette nummer fokus på digitalisering, og du kan læse om:

  • Der er mange online regnskabsprogrammer på markedet, og det gælder om at vælge netop det program, som passer bedst til din virksomhed.
  • ​Den nye persondataforordning træder i kraft i maj 2018, og du skal være opmærksom på, hvad det betyder for jer. Eksempelvis indeholder de nye regler krav om dokumentation for jeres behandling af personlige data.
  • ​En virksomhedsejer fortæller, hvad det vil sige at være en 100 procent data-drevet virksomhed og at leve i et teknologisk ræs, hvor kerneproduktet ikke er unikt.
  • Du kan nu få adgang til et nyt online værktøj, hvor du kan trække en række selskaboplysninger om dine kunder og andre samarbejdspartnere.
  • Ved siden af temaet om digitalisering kan du læse om et særligt moms- og skattetjek, som netop har set dagens lys. Hvis du får gennemført dette tjek, vil du indgå i ordningens fordelspakke i forhold til SKAT. Tjekket sender samtidig et signal til omverden om, at du er en troværdig samarbejdspartner.
  • Hvis dit selskab har en bil-splitleasingaftale, skal du blandt andet være opmærksom på at overholde reglerne om kørselsregnskab.

Vi står naturligvis til rådighed med yderligere information og er klar til at hjælpe dig videre med de områder, som du har særlig interesse i. God læselyst!


http://epaper.dk/fsr-dri/seneste_udgave/?parm

Med venlig hilsen


Bille & Buch-Andersen A/S

NYHEDSBREV​

Få informatiom om moms og skat​

Med BBA's nyhedsbreve får du de vigtigste nyheder om fx. skat og moms og andet relevant nyt direkte i din indbakke. Nyhedsbrevene er naturligvis gratis og uforpligtende, og hvis du fortryder din tilmelding, kan du ligeledes afmelde det via nedenstående formular.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMAINFO​

Bille & Buch-Andersen A/S​

CVR 18282046

KONTAKT​

Telefon: 43 43 81 43

E-mail: info@bba.dk

Bille & Buch Andersen A⁄S
Holsbjergvej 31-33
2620 Albertslund
Tlf.: 43438143
CVR: 18282046
bej@bba.dk