✓ 22 engagerede medarbejdere        ✓ Høje faglige kompetencer        ✓ +20 års erfaring

​Telefon: 43 43 81 43 | E-mail: info@bba.dk

Julegaver og skatteregler

​Ligesom sidste år er grænsen for den skattefrie julegave til medarbejderne 800 kr. inklusiv moms. Hvis virksomheden ikke har givet nogen skattepligtige personalegoder/gaver til de ansatte i årets løb, er det muligt at modtage en julegave med en værdi op til kr. 1.100 inklusiv moms, uden beskatning, idet dette er den øvre grænse for skattefri personalegoder.

Ligesom tidligere kan virksomheden ikke give gavekort til fx en bestemt forretning, forening eller lignende, uden at det er skattepligtigt for modtageren, og det er uanset hvor stor værdi gavekortet har. Såfremt man vælger at give smartboxes eller lignende, anses dette ikke for at være et gavekort, og ligeledes vedrørende digitale gavebeviser, hvor den ansatte kan vælge en eller flere gaver fra et bestemt katalog, hvor det indhold man kan vælge imellem er bestemt eller godkendt af arbejdsgiveren.

Skulle virksomheden beslutte at give en skitur eller lignende til de ansatte, mod at aflyse julefrokosten og julegaverne, vil dette kunne føre til beskatning af de ansatte, idet SKAT´s praksis for behandling af disse udgifter er meget restriktiv. Skulle man have planer om dette, bør man eventuelt indhente et bindende svar fra SKAT før turen gennemføres.

Din revisor informerer 3. kvartal 2018
Spændende artikler om hacker angreb, kryptovaluta og gul plade biler
Læs hele nyheden

NYHEDSBREV​

Få informatiom om moms og skat​

Med BBA's nyhedsbreve får du de vigtigste nyheder om fx. skat og moms og andet relevant nyt direkte i din indbakke. Nyhedsbrevene er naturligvis gratis og uforpligtende, og hvis du fortryder din tilmelding, kan du ligeledes afmelde det via nedenstående formular.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMAINFO​

Bille & Buch-Andersen A/S​

CVR 18282046

KONTAKT​

Telefon: 43 43 81 43

E-mail: info@bba.dk

Bille & Buch Andersen A⁄S
Holsbjergvej 31-33
2620 Albertslund
Tlf.: 43438143
CVR: 18282046
bej@bba.dk